Hakkımızda

MEHMET ESDEGEL Rulman Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. sektöründe 30 yıllık deneyim, bilgi ve birikimiyle müşterilerinin her türlü beklenti ve taleplerini karşılayan Türkiye’nin önde gelen rulman ithalat ve dağıtıcı firması olarak 2019 yılında kurulmuştur.
Günümüzde sadece ürün satmanın yeterli olmadığının bilinci içinde olup farklılaşmak için yeniliklerin de öncüsü olmak zorundayız. İş ortaklarımızın ihtiyaç ve görüşlerinden beslenerek yenilikçi fikirlerimizle fark yaratmaya çalışıyor, sektörümüzde hizmet ve çözümlerimizle müşterimizin hayatlarını kolaylaştırmak için hep yanlarında ve hizmetlerinde olmayı hedefliyoruz.
Sizinle beraber büyümeyi sürdürülebilir kılmak için, değişen Dünya koşullarında müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına, iş ortaklarımızla birlikte ürün ve hizmetlerle hızlı bir şekilde çözüm üreten bir şirket olarak siz değerli dostlarımız için değer yaratmak ve eşsiz hale getirmek için çalışıyoruz.
Sürekli ithalat ile takviye edilen stoklarımız, programlı sipariş teslimatları ve Türkiye’yi kapsayan dağıtımı ile sanayi kuruluşlarına, rulman ticarethanelerine hizmet sunmaktayız.
Hedefimiz öncelikli olarak müşteri memnuniyeti ve gelişen teknolojiyle birlikte ürün pazarımızı genişletmektir.
Siz değerli müşterilerimizle çalışmaktan büyük mutluluk duyarız.
Mehmet Esdegel